DELEGAZIONE DI NEW YORK - 7° CAPITOLO DELLA TRADIZIONE

Mercoledì 14 novembre 2018 - Delegazione di New York 7° Capitolo della Tradizione - Il Gattopardo Restaurant NYC


MENU

Hors D'Oeuvres

Roasted Peppers and Bagna Cauda

Fried Frog Legs

Vitello Tonnato

Buttered Crostini with Anchovies

Erpacrife Nebbiolo Spumante VSQ 2012

Appetizer

Crostoni with Robiola and White Alba Truffle

Voerzio-Martini Langhe Arneis “Bricco Cappellina" DOC 2017



First Course


"Tajarin" pasta with Parmigiano Reggiano and White Alba Truffle

Castello di Neive Barbaresco S.Stefano DOCG 2009


Second Course

Brasato Al Barolo with Roasted Potatoes

Cordero di Montezemolo Barolo "Monfalletto" DOCG 2014


Third Course

Eggs and White Alba Truffles

Paulee of Barolo or Barbaresco (please bring a bottle of your choice to share)


Dessert

Gianduja mousse with ReLange Chocolate "Tartufone" and "Piemonte IGP" Hazelnuts

Rocche Costamagna Barolo Chinato